2010. július 30. 08:44

A Renault francia járműgyártó nyereséggel zárta a júniussal végződő negyedévet az egy évvel korábbi veszteség után. Eladásai valamennyi térségben nőttek - közölte a cég pénteken.

A harmadik legnagyobb európai járműgyártó adózott eredménye 823 millió euró lett az egy évvel korábbi 2,7 milliárd euró veszteség után. A szakértők jóval kisebb, 435 millió euró profitra számítottak.

A cég 1,35 millió járművet értékesített az április-június közötti időszakban, 21,7 százalékkal többet, mint egy éve. A Renault globális járműpiaci részesedése ezzel 3,8 százalékra emelkedett a negyedévben az egy évvel korábbi 3,7 százalékról.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.