2007. augusztus 7. 11:45

A holnapi nap folyamán jelenik meg a Commerzbank jelentése.

Commerzbank vétel ! ?


A hét folyamán (08.09) jelenik meg a Commerzbank jelentése.

A mai napon a Lehman Brothers csökkentette 39 euróról 38 euróra a célárat, de továbbra is felhalmozásra ajánlja.

A Deutsche Bank ugyanekkor vételre ajánlja tartásról.
Várakozás EPS 0,676 eur.

Várakozások szerint 727 m euróra nő a nettó profitja a második negyedévben.

A részvény az elmúlt hetekben 15% körüli esést követően konszolidálódhat.
A jelenlegi 31 eurós árfolyam jó beszállási pont lehet.

Amennyiben az USA-ban folytatódik a másodlagos jelzálogpiaci negatív hangulat az esés tovább folytatódhat, ezért óvatos vásárlást javasolunk szűk stop loss meghatározásával, abban az esetben ha a várakozásoknak megfelelő eredményt publikál a bank.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.