TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. január 10. 09:04

Az amerikai emelkedésnek köszönhetően itthon is megnyugodtak némileg a kedélyek és a nyitás után felfele indult a Bux. Délután angol és európai kamatdöntés.

Az amerikai emelkedésnek köszönhetően itthon is megnyugodtak némileg a kedélyek és a nyitás után felfele indult a Bux. Délután angol és európai kamatdöntés.

Az európai részvénypiacok csütörtökön emelkedéssel kezdtek, a trendet követve nyitott a pesti tőzsde is. Ugyan az elemzők nem várnak módosítst, de az ebéd utáni időszakban a befektetők figyelme az Európai Központi Bank és a Bank of England kamatdöntése felé fordulhat. Ha mégis lépne valaki az kisebb felfordulással járhat.

Itthon reggel semmi említésre méltó hír nem látott napvilágot, a chartok sem mutatnak semmi változást. Kis megnyugvás van, de semmi hossz.

Pluszos az OTP (8645, +45) és a Richter (41000, +295) míg stagnál a Mol (23750, -50) és a Telekom (913, +2). A Richter esetében, mint deffenzív iparági papír jó esély van, hogy tartja magát, a több részvény kapcsán szkeptikusabbak vagyunk...

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.