TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. január 2. 09:19

Ahogy az a nemzetközi piaci mozgások alapján előrejelezhető volt, nálunk is lefele nyitott a tőzsde. Az index egy százalék körüli mínuszt mutatott az első kereskedési óra után.

Ahogy az a nemzetközi piaci mozgások alapján előrejelezhető volt, nálunk is lefele nyitott a tőzsde. Komolyabb esést a Mol szenvedett el, a többi részvény inkább csak "visszafogott".

Minimális forgalom mellett indult az év, szerencsére, tehetnénk hozzá, mivel így mérsékelt eséssel kell számolnunk

A Mol 2,5 százalékos esése húzza le az indexet leginkább (23900), de 0,7 százalékkal lentebb van a Richter (41200) és 4 forinttal az év végi zárása alatt a Telekom (896) is. Egyedül az OTP mutat némi erőt, a bankpapír fél százalékos plusban áll (8835).

Komoly céges hírek hiányában a nemzetközi piaci mozgások lekövetésével számolunk.
Ha a chartokat nézzük, akkor az elmúlt napok kisebb volatlitása miatt beszűkölő ábrákat látunk mind az egyedi részvények, mind a Bux esetében. Ebből való kitörést érdemes várni, és utánna elkezdeni kereskedni:

A várakozás unalmas perceire jöjjön két kis videó, amin jót mosolyogtunk (tudom, az ilyeneket szilveszterkor szokták leadni, amikor kötelező a jókedv ):

http://www.youtube.com/watch?v=I6IQ_FOCE6I http://www.youtube.com/watch?v=ewiXA_he6VQ&NR=1

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.