TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az elmúlt napokban a hvg.hu és a Napi Gazdaság a miskolci, a szegedi és a székesfehérvári ingatlanpiacot járta körbe. A korábban bemutatott békéscsabai és nyíregyházi stagnáláshoz képest Szegedről és Fehérvárról már, már a 2000-es évek elejét idéző optimista körkép rajzolódik ki. Miskolcon viszont a helyzet változatlan.

Az elmúlt napokban a hvg.hu és a Napi Gazdaság a miskolci, a szegedi és a székesfehérvári ingatlanpiacot járta körbe. A korábban bemutatott békéscsabai és nyíregyházi stagnáláshoz képest Szegedről és Fehérvárról már-már a 2000-es évek elejét idéző optimista körkép rajzolódik ki. Miskolcon viszont a helyzet változatlan.

Mind a Napinak, mind a hvg.hu-nak nyilatkozó fehérvári, illetve szegedi ingatlanszakértők a tavalyi évet jelentősen meghaladó keresletről számoltak be az idei év első felében. Olyan szegmensekben is erősödik a vásárlói szándék, amely területeken (pl panel) általában országos pangás van. Mind a két településen az iskolavárosi szerepet, illetve a munkalehetőségek széles skáláját emelik ki. Bár Miskolc is iskolaváros, az ottani ingatlanpiacra ez nem fejt ki jelentősebb hatást.

Az egyes települések árait összefoglaló táblázat:


A megadott árak természetesen erősen korrelálnak a sajtónak nyilatkozó ingatlankereskedők ügyfélkörével.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.