2007. július 26. 11:36

Szia Mortimer....

A sok szkeptikus most nézhet.... Itt a pánic, percre pontosan, Mortimer befutott a vonattal... . Még, hogy a hitelpiaci pánik nem fog átterjedni....

http://blog.mfor.hu/penzmustra/118.html


GS kreditkockázati prémiuma (AA Rating) vetekszik a BBB- Imperial Tobacco prémiumával. A hitel piacon RENDES PÁNIK VAN ma. A bankok örülhetnek, hogy tegnap megszabadultak a Crysler és a Boots junior hiteleitől, mert ma további 1-2 Pont minusz lenne nekik rajta... .

Emerging market kockázati felárak is kirobbantak ma... . Minden kockázatos terméktől szabadulnak (próbálnak) az emberek, de hát vevő nem sok tolong...így ütnek minden bidet amit látnak.. . Eszeveszetten... . Az államkötvények rég nem látott szép időket élnek, köszönhetően a PÁNIKNAK és a sok shortnak benne.

HUF 250 felett...szépen vagyunk. A sok carrytradet ma kimossák.. .

Mikor lesz vége? DAX 7500-7520 egy erős ellenállás, ha az elesik (melynek nagyobb esélyt látok minthogy új csúcsra menjünk) akkor 7000, mely a többéves emelkedő trend alja is... .

A PÁNIK MOST KEZDŐDÖTT aki eddig nem hitte, most már elhiszi.


Élvezzük a volatilitást!!! VÉGRE ITT VAN, pusztuljon a sok unalmas carry trade

Good Luck

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.