2007. szeptember 21. 07:19

Továbbra is csak egy helyben topog a tőzsde. A nagyobb papírok egymással ellentétesen mozognak, az index nem tud kitörni.

Továbbra is csak egy helyben topog a tőzsde. A nagyobb papírok egymással ellentétesen mozognak, az index nem tud kitörni.

Plusz 30 pontban nyitott a tőzsde, hogy aztán néhány perc alatt hasonló mínuszt mutasson, majd újabb 5 perc elteltével ismét a nyitó értéken legyen. Majd ismét le. Ha nem is szabályos szinuszgörbe, de valami olyasmi

A volatilitás beszűkült, várjuk, hogy legyen valami hír vagy esemény, amely kizökkent minket a kialakulni látszó minisávból.


A nagyobb papírok egyelőre nem ígérnek semmit, nem véletlen, hogy a spekulánsok a kispapírok felé fordulnak, amelyek közül a Pplast mutatott be elképesztő rohanást az elmúlt hetekben. Technikailag ha nem is ilyen mértékű, de a chartok alapján emelkedő lehet a Rába és az Econet trendje is. Más kérdés, hogy ezek a kispapírok sokkal nagyobb kockázatot hordoznak magukban.

A nyitást követően a blue chipek között nagyobb mozgást csak a Richter esetében jegyezhettünk fel, a részvény egy százalékot erősödött (37480), míg a tegnap "bajnok" a MTelekom 1,2 százalékot gyengült (981).
A Mol (+100) és az OTP (-60) kisebb változást produkált.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.