TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Mortimer nyaral még... .

Egy funny linken 120kg-os bőrszerkós férfiak táncolnak egymással egy bárban (ez engem a Police academy: Blue Ostriga bárjára emlékeztet ) és a felirat: We moove the markets, it`s rallytime!

Hát be kell ismernem, a piac nagyon erős. Úgy látszik a $15bn-os leminősítés is kevés neki, a korábban írt S/P shortok nagyobb súllyal esnek a latba. Semmi bajom Ázsiával, de amikor függőleges chartokat látok, az nem tetszik, persze ott van a növekedés, senki nem vitatja el. Láthatóan sokan voltak USA short-Ázsia long tradeben, aminek az egyik lába most rohadt, sántít...így meg kellett maszírozni. 1 szó mint 100 P/Book alapon Ázsia nagyon drága és amikor 30-40-es P/E-s papírokat tépnek az mindig olyan fura, mivel nem lehet feltételezni örökkévalóságig 30-40% os növekedést.. .Láttuk ezt már a telekomoknál is korábban. Úgy látszik annyi még a zs, hogy nem engedi korrigálni az ázsiai piacokat, pedig rájuk férne... . Eddig mindig bejött, már lassan 4 éve, hogy minden esést meg kell venni....egyszer majd nem jön be.

Amíg a Dax nem megy új csúcsra, addig továbbra is tartom a neg. álláspontom, ha majd kimegy akkor bestoppolnám magam a piacra.

Az USA subprimot ne feledjük azért, mert még vissza fog köszönni ismerősként, abban biztos vagyok, és az egészségtelen függőleges chartok, és a tegnap valszeg lecsökkent S/P short állomány kommulálódik majd a háttérben.... .

Néha jó, ha beteg lesz az ember, mert megerősödik az immunrendszere, és nem kell állandóan krákognia.... .

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.