TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Több éves eső trendjétől igyekszik megszabadulni az Állami Nyomda árfolyama, ami ha sikeres marad, komoly felértékelődés kezdetét jelentheti.A külföldi befektetők távolmaradása a hazai részvénypiactól, valamint a magánnyugdíj pénztári portfóliók felszámolása még egy darabig az indokoltnál alacsonyabb szinten tarthatja a még oly jó fundamentumokkal rendelkező részvények árfolyamát is, mint az Állami Nyomda. A technikai kép azonban azt mutatja, hogy a vevők már megkezdték a kevésbé türelmes társaik kezéből kicsavarni a részvényeket.


Állami Nyomda napi / heti:

Brutál régi – három és fél éves eső trendet tört meg az árfolyam a múlt héten azzal, hogy a 200 napos mozgóátlaga fölé kavarodott. Ez az indikátor párhuzamosan kíséri az ereszkedő trendvonalat, ami ebből a szempontból nem jó jel. Jobb lenne, ha lassan kezdene kiegyenesedni, majd emelkedni.

Azzal együtt bíztató a részvény iránt megmutatkozó érdeklődés, ami igazán akkor teljesedne ki, ha a 780 forint körüli ellenállást is leküzdené a kurzus. Ekkor megnyílna a tér a 900-950 forint körüli ellenállási zóna felé, ami a jelen helyzetből 20-25 százalékos emelkedési potenciálnak felel meg.


Tőzsdeklub - Gede Balázs

 


Tőzsdeklub Hírlevél feliratkozás

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.