TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. január 3. 17:14

A XXI. században szerepet fog játszani egy-egy lakópark vagy új épülettömb népszerűségében, hogy ki tervezte azt. Új trend lesz az is, hogy melyik neves világmárka nevéhez fűződik a belsőépítészet és a lakberendezés.

A XXI. században szerepet fog játszani egy-egy lakópark vagy új épülettömb népszerűségében, hogy ki tervezte azt. Új trend lesz az is - a külföldi szokásnak megfelelően -, hogy melyik neves világmárka nevéhez fűződik a belsőépítészet és a lakberendezés.

Bár ez utóbbi szempontot elsősorban egy tehetős réteg fogja figyelembe venni, az viszont mindenkit érdekel majd, hogy amikor ők vagy a hozzájuk érkező vendégek belépnek az épületbe, a liftbe, vagy a folyosóra milyen látvány tárul eléjük. Tágas, tiszta, világos hall, napfény, virágok, szőnyeg - vagy sötét, szűk lépcsőház, koszos, összefirkált falakkal, kukákkal? - teszi fel a kérdést Borics Zoltán, a Mareco Ingatlan Zrt. vezérigazgatója az egyik szaklapban.

Egy egyszobás stúdiólakás ma már lehet akár 50-60 négyzetméter, egy nappali- és egy hálószobás lakás pedig 60-80 négyzetméter. A kis szobák és pirinyó fürdőszobák ideje mintha lejárt volna.

A lakás nemcsak fogyasztási cikk, hanem befektetés is - nem mindegy tehát, mennyire értékesíthető a jövőben. Ezen már a vásárlásnál el kell gondolkodni - javasolja a szakember.
(MTI)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.