2007. július 19. 09:12

Budapesten a legtöbb lakás a pesterzsébeti Duna parton épül, míg a legtöbb lakás-projekt Angyalföldön fut - legalábbis [[http://www.ujlakas.info ujlakas.info]] elemzése szerint. A legkisebb új lakás 23,9 négyzetméter (brrr) míg a legnagyobb loft 350 négyzetméteres (jaj). Legek az adatbázisból.

Budapesten a legtöbb lakás a pesterzsébeti Duna parton épül, míg a legtöbb lakás-projekt Angyalföldön fut - legalábbis ujlakas.info elemzése szerint. A (brrr) míg a legnagyobb loft 350 négyzetméteres (jaj). Legek az adatbázisból.

A lakóparki beruházásokra szakosodott ujlakas.hu a saját adatbázisában lévő projektekből készítette elemzését. E szerint a legkisebb új lakás a XIII. kerületben (Angyalföldön) az Adriána Liget lakóparkban található, az alapterülete 23,9 négyzetméter. A négyzetméter ár itt 285 ezer forint. Az átlagos garzon alapterülete amúgy 24-25 négyzetméter, míg a legkisebb lakások 32-35 négyzetméteresek.

A legnagyobb lakások a Soroksári úton, a volt Gizella malomban készülnek. A MillLofts 103 lakást tartalmaz, ezekből a legnagyobb 350 négyzetméteres. A lakóparkokban a nagynak számító lakások 70-92 négyzetméteresek.

A legtöbb lakás a XX. kerületben (Pesterzsébeten) épül a Mediterrán lakóparkban. Itt több fejlesztő, több ütemben, összesen 1.200 lakást hoz létre. A lakótömbök száma viszont Angyalföldön a legtöbb (27), míg Zuglóban 22, Ferencvárosban és Józsefvárosban 21-21 projekt zajlik jelenleg.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.