2010. március 26. 10:51

Nem javasol osztalékot fizetni a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. igazgatósága az április 27-re összehívott éves rendes közgyűlésen.

A közgyűlési meghívó szerint a társaság 2009-ben nem konszolidáltan 83,5 millió forint veszteséget könyvelt el, míg konszolidáltan 217,7 millió forint a mérleg szerinti nyereség.

A társaság konszolidáltan 2,733 milliárd forint árbevétel mellett adózás előtt  448,6 millió forint nyereséget számolt el. Nem konszolidáltan az árbevétel félmilliárd forinttal volt kisebb, 2,1 milliárd forintot tett ki.

A Budapesti Értéktőzsde B kategóriájában jegyzett BIF papírjaira a pénteki napon még nem kötöttek üzletet. A tőzsde egyik "alvópapírja" csütörtökön 780 forinton, az előző záróárnál 20 forinttal olcsóbban zárt, de mindössze 5 darab részvény cserélt gazdát. Az elmúlt 52 hétben a részvény legmagasabb árfolyama 940, legalacsonyabb 551 forint volt.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.