2010. március 26. 10:51

Nem javasol osztalékot fizetni a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. igazgatósága az április 27-re összehívott éves rendes közgyűlésen.

A közgyűlési meghívó szerint a társaság 2009-ben nem konszolidáltan 83,5 millió forint veszteséget könyvelt el, míg konszolidáltan 217,7 millió forint a mérleg szerinti nyereség.

A társaság konszolidáltan 2,733 milliárd forint árbevétel mellett adózás előtt  448,6 millió forint nyereséget számolt el. Nem konszolidáltan az árbevétel félmilliárd forinttal volt kisebb, 2,1 milliárd forintot tett ki.

A Budapesti Értéktőzsde B kategóriájában jegyzett BIF papírjaira a pénteki napon még nem kötöttek üzletet. A tőzsde egyik "alvópapírja" csütörtökön 780 forinton, az előző záróárnál 20 forinttal olcsóbban zárt, de mindössze 5 darab részvény cserélt gazdát. Az elmúlt 52 hétben a részvény legmagasabb árfolyama 940, legalacsonyabb 551 forint volt.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.