2007. július 17. 07:23

Mortimer telefonált....

Bár a DAX ha jól láttam pár ponttal de sikerrel zárt új csúcson,
mindez nem hat meg. A Chart szerint még mindig szenved a 8050-8150-es régióban.

Ma tele vannak a hírforrások neg. hírekkel.... . A sokat említett jelzálogindex kockázatos osztályai új minimumon kereskednek, az áruk ezeknek a papíroknak 45%-on van (100% a nominális érték). Sok investment bank ül el nem adott high yield kibocsájtásokon, mivel a "kutyának sem kellenek" ilyen negatív váll. kötvény piaci hangulatban... . Ezeken már elemzések szerint több 100mio USD veszteségük van... . Eddig az eredmények nem rosszak amik az USA-ból jönnek, de 1-t ne feledjünk: ha a proftinövekedésnek negyede abból jön, hogy a cégek visszaveszik saját részvényeiket, akkor az NEM EGÉSZSÉGES.

Szóval maradok inkább maci mint bika, még ha ez esetleg rövidtávon kicsit fájhat is bizonyos napokon.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.