TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Mortimer telefonált....

Bár a DAX ha jól láttam pár ponttal de sikerrel zárt új csúcson,
mindez nem hat meg. A Chart szerint még mindig szenved a 8050-8150-es régióban.

Ma tele vannak a hírforrások neg. hírekkel.... . A sokat említett jelzálogindex kockázatos osztályai új minimumon kereskednek, az áruk ezeknek a papíroknak 45%-on van (100% a nominális érték). Sok investment bank ül el nem adott high yield kibocsájtásokon, mivel a "kutyának sem kellenek" ilyen negatív váll. kötvény piaci hangulatban... . Ezeken már elemzések szerint több 100mio USD veszteségük van... . Eddig az eredmények nem rosszak amik az USA-ból jönnek, de 1-t ne feledjünk: ha a proftinövekedésnek negyede abból jön, hogy a cégek visszaveszik saját részvényeiket, akkor az NEM EGÉSZSÉGES.

Szóval maradok inkább maci mint bika, még ha ez esetleg rövidtávon kicsit fájhat is bizonyos napokon.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.