2007. október 26. 07:39

Hiába a viszonylag pozitív nemzetközi hangulat, nálunk nincsenek vevők. A tegnapi csapkodás után ma csendes ereszkedés van, nulla forgalommal.

Hiába a viszonylag pozitív nemzetközi hangulat, nálunk nincsenek vevők. A tegnapi csapkodás után ma csendes ereszkedés van, nulla forgalommal.

Csütörtökön elesett a 27500-as szint, a rés, és az 50 napos MA is, ráadásul a mai nyitásban sem sikerült visszapattannunk. Mindez sok jóval nem kecsegtet a jövő hét előtt.


A következő napokban teljesen betöltésre kerülhet a rés, és könnyen lemehetünk a 26500-as szintig.
Tetézi a bajokat, hogy mindez egy bizonytalan nemzetközi környezettel párosul, a jövő heti (okt. 31.) Fed kamatdöntés előtt már most érződik a piaci feszültség, ami a növekvő volatilitásban tetten is érhető.

A Bux pénteken minimális pluszban kezdett, majd hirtelen közel fél százalékos veszteségben találta magát, hogy a kereskedés első órájának végén ismét nulla pont közelében legyen.

A nagyobb részvények gyakorlatilag a csütörtöki záróáruk körül vannak, illetve csupán néhány forintos változást mutatnak.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.