TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. január 11. 09:34

Az optimista amerikai kereskedés ránk sem hatott, a vezető részvények tovább gyengültek a pénteki kereskedésben.

Az optimista amerikai kereskedés ránk sem hatott, a vezető részvények tovább gyengültek a pénteki kereskedésben.

Az első bő fél órában ugyan még tartotta magát az index, és a főbb részvények is a tegnapi záró értékek körül voltak, ám 10 óra után megkezdődött az eladás, és másfél órával a nyitás után már 300 pontos mínuszban állunk.

Ami a részvényeket illeti, továbbra is a Richter a BÉT szilárd bástyája, hiszen minimális emelkedésben van, miközben a Mol, a MTelekom és az OTP is másfél százalékot estek.

Tegnap a piac visszapattant a résről, ma recseg-ropog a támasz. A kérdés már nem az, hogy betöltjük-e (ma egyébként beleszaladtunk), hanem, hogy mikor.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.