2007. július 26. 09:39

Unicum a pénztárcának

Szeretem a Zwackot.

Unalmas cég, de sok potenciállal. A Next bevezetése valamelyest kiveszi a szelet az édesszájúak kedvenckéje, a Jägermeister vitorlájából. Sikeresebb marketinggel pedig az export is felvirágozna. P/E 12 körüli, ami nem sok és a közel 6% os osztalékhozam és a magas saját részvényes megtérülés mind pozitívum. Kevés a free-float is, akinek van tartja inkább, akinek nagyon alulról van kiszáll, mely pakott más vesz meg

Szóval a reális ára simán 20.000HUF felett van szerintem, egy felvásárláskoti értéke pedig akár 25.000HUF is lehetne, ha a Zwack család eladná - amit most nem hiszek.

Én gyűjtögetem, remélem ha majd fizeti az osztalékot aug15-én lesz pár eladó, hogy az osztaléknál jobban lemenjen az ára. Addig is: Proszit

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.