<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A megemelt vámok miatt a Daimler elsőként vágta vissza éves kilátásait, de a riválisoktól is hasonló bejelentések jöhetnek.

A Daimler bejelentette, hogy a várható profitja csökkenni fog a kialakuló amerikai-kínai kereskedelmi háború miatt. A céget azért érinti különösen rosszul az intézkedés (a BMW-vel egyetemben), mert több típusát (C-osztály például), az Egyesült Államokban gyártja, és onnan exportálja Kínába, azonban a nemrég bejelentett kínai vámok érvényesek lesznek az autóira is, olvasható az Equilor reggeli hírlevelében. 

A német autógyártó egyébként sincs könnyű helyzetben, hiszen az elmúlt hetekben 774 ezer autó visszahívására kötelezték őket, miután „csaló-szoftvereket” találtak a motorokban, amik csökkentették az autók károsanyag-kibocsátását az ellenőrzések alatt. A visszahívások miatt leginkább a furgon-részlegének eredményei lesznek alacsonyabbak, de a vállalat telje EBIT-je kisebb lesz a tavalyinál.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.