1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Vegyesen alakult a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a forint árfolyama a nemzetközi devizakereskedelemben az MTI összefoglalója szerint.

Az eurót reggel hét órakor 370,76 forinton jegyezték az előző este hat órakor tartott 370,34 forint után. A dollár ellenében erősödött a forint, a jegyzés 347,00 forintra ment le 347,98 forintról. A svájci frank jegyzése 380,96 forintra emelkedett 380,80 forintról.

Friss árfolyamokat a Privátbankár Árfolyamkeresőben talál >>

Csütörtök reggeli jegyzésén, június első napján a forint 0,8 százalékkal áll erősebben a májusi kezdésnél az euróval szemben, 2,5 százalékkal áll gyengébben a dollár és 0,6 százalékkal gyengébben a svájci frank ellenében.

Az év eleje óta a forint 7,2 százalékkal erősödött az euróval, 7,0 százalékkal erősödött a dollárral és 5,6 százalékkal erősödött a svájci frankkal szemben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!