2018. június 26. 12:03
mfor.hu

A német válogatott kiesett a mesterséges intelligencia kegyeiből, a britek pedig elkezdhetnek reménykedni, hogy ezúttal tényleg "hazatér a futball." Focivilágbajnokság-szimuláció, második felvonás.

Még a foci világbajnokság kezdete előtt hoztuk le a hírt, hogy a Goldman Sachs kiszámolta: Brazília-Németország döntő lesz a torna végén, melyet a dél-amerikai válogatott nyer majd meg. A GS gépi tanulást alkalmazó gépe 200 000 modell és 1 millió variáció lefuttatása után jutott erre a megoldásra. Most azonban, a már lefutott csoportmeccsek ismeretében újra nekifutottak a számításoknak, és az előzetesen esélyesnek kikiáltott nagycsapatok gyenge teljesítményét figyelembe véve módosult is a(z egyelőre) végső jóslat:

a 2018-as világbajnokság döntőjét Brazília és Anglia vívja majd - a világbajnoki trófeát azonban így is a brazilok vihetik majd haza.


A friss modell szerint Belgium Anglia előtt végez majd a G csoport élén, így az angolok Kolumbiát kapják majd a legjobb 16 között. Jamesék legyűrése után Mexikó lesz a britek következő áldozata a negyeddöntőben, hogy aztán Gareth Southgate csapata az elődöntőben hajszállal, de jobbnak bizonyuljon Spanyolországnál, bejutva ezzel a fináléba.

A korábban ezüstérmesnek tippelt Németország most már a legjobb 16 között búcsúzik a GS szerint, miután egyből összekerül Brazíliával. Neymarék a negyeddöntőben a bivalyerős Belgiumot múlják majd felül, az elődöntőben pedig a szintén komoly tűzerővel felszerelt Franciaországot ejtik ki, hogy aztán összetörjék a brit szíveket.

Így néz ki mindez ábrán, ahol a válogatottak melletti szám mutatja a kerekítetlen, várható lőtt gólok számát:A valóság persze hajlamos fügét mutatni a statisztikáknak és a számításoknak, főleg, ha fociról van szó, úgyhogy a meccseket azért továbbra is érdemes lesz inkább megnézni.

(Business Insider)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.