2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Megújult a Hélia Budapesten, az Annabella Balatonfüreden, és a Bük Bükön.

Megújult a Danubius Hotels több szállodája, a szállodaüzemeltető a 2024-es évben is folytatja eltervezett fejlesztéseit és korszerűsítéseit - közölte a vállalat az MTI-vel. Idén tavasszal három szállodában is átadják a megújult vendégtereket és szobákat: a Danubius Hotel Heliában különleges, Budapesten egyedülálló lakosztályokkal, a balatonfüredi Danubius Hotel Annabellában új szobatípussal, míg a Danubius Hotel Bükben a wellness részleg korszerűsített tereivel és szolgáltatásaival várják a vendégeket.

A füredi Hotel Annabella a felújítás előtt is népszerű volt Fotó: Danubius Hotels
A füredi Hotel Annabella a felújítás előtt is népszerű volt Fotó: Danubius Hotels

Hélia, Annabella, Bük

Közölték, hogy a tavaly ősszel kezdődött felújítások során a budapesti Danubius Hotel Heliában újabb száz prémium szoba kap modern külsőt, közte három új lakosztálytípust is kialakítanak, a szálloda lifestyle apartmanjaiban szauna és saját kondigép is lesz.

A Danubius Hotel Bük felújítása során a korábban kialakított modern stílushoz illeszkedve 38 szoba kap megújult külsőt, illetve egy új lakosztályt is kialakítanak. A szálloda wellness szolgáltatásait is tovább fejlesztik, páros masszázsszobát, thai masszázsteret, valamint egy sóbarlangot is kialakítanak.

Új szobatípussal tér vissza a 2024-es szezonban a balatonfüredi Danubius Hotel Annabella, ahol 135 prémium szobát és két lakosztályt alakítanak ki.

A fejlesztéseket idén is folytatják

A tájékoztatás szerint a fejlesztésekre 5 milliárd forintot fordított a cégcsoport, idén további terveikre ezt meghaladó összeget terveznek fordítani.

A Danubiust 1972-ben állami vállalatként alapították, a Danubius Hotels tulajdonosa az angol CP Holdings Ltd. A szállodacsoport Európa hat országában van jelen: gyógy-, wellness és városi szállodákat tulajdonol és üzemeltet Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában, illetve üzemeltet Nagy-Britanniában és Bulgáriában. 2019-től a városi szállodák a Danubius Hotels, míg a gyógy- és wellness szállodák, az Ensana márka köré szerveződtek. Magyarországon 9 budapesti és 6 vidéki szállodát üzemeltetnek.

A nyilvános cégadatok szerint a vállalat több mint 2 ezer dolgozót foglalkoztat, összes bevétele meghaladta a 48 milliárd forintot 2022-ben, az előző évi 25 milliárd forintot követően.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!