TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az I. kerület két állomást telepít most a Vár környékén.

A Budavári Önkormányzat két elektromos autó gyorstöltő állomást telepít. Az egyik a Várkert Bazár mélygarázsában lesz az alsó szinten, a másik pedig a Lovas utcai parkolóban a Murad bástya alatt.

Az erről szóló eredménytájékoztató pénteken jelent meg a közbeszerzési értesítőben.

A nyertes SWR Bauconsulting Kft. nettó 24,2 millió forintért szállítja és telepíti az állomásokat, amelyek a kiírás szerint több szabvány szerinti csatlakozón keresztüli DC gyorstöltésre is alkalmasak lesznek. A berendezéseknek 20-30 perc alatt kell feltölteniük a kocsikat.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter korábban arról beszélt, hogy a következő egy évben 150 új töltőállomás létesülhet az országban.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.