2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Magyar Kétfarkú Kutya párt invitálja vitára Deutsch Tamást, a Fidesz EP-listavezetőjét, mégpedig az április 20-án tartandó Million Marijuana March hazai demonstrációja kapcsán. 

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt évek óta házigazdája és szervezője az április 20-án megtartott Million Marijuana March demonstrációnak, amit világszerte megrendeznek.

„Ez nem pártrendezvény, de amíg nincs, aki meg tudja/meri szervezni itthon, addig csináljuk mi, ha már a többi párt gyáva hozzányúlni a kérdéshez” – áll a hivatalos esemény leírásában.

A Kutyapárt szerint az okos drogpolitika még mindig hírből sem ismert hazánkban, 

az ellátórendszer csődje, az ún. biodrogok térhódítása, az orvosi marihuána szabályozás ellentmondásai, a kender növény démonizálása, a szakmai szervezetek ellehetetlenítése és a képmutató drogtörvény mind zavarnak minket – írják.

Deutsch Tamással a marihuána legalizálásáról vitáznának
Deutsch Tamással a marihuána legalizálásáról vitáznának
Fotó: MTI

Mindehhez pedig egy újabb nagy dobást is csatoltak, hiszen drogpolitikai vitára hívták Deutsch Tamást, a Fidesz EP-listavezetőjét - szúrta ki az Index.

„Tisztelt Deutsch Tamás! Tisztelt Képviselő Úr! Mint a Fidesz EP-listavezetőjét vitára hívom önt 2024. április 20-ára, 14 órai kezdéssel” – kezdi Le Marietta, a Kétfarkú listavezetője a sajtóközleményben.

A nyílt vita témája az európai uniós drogpolitika és a marihuána EU-s országokban is egyre gyakoribb legalizációja vagy dekriminalizációja

– emelik ki a lényeget. A harmadik meghívott fél Mikulás Peksa, a cseh Kalózpárt európai parlamenti képviselője, aki a marihuána legalizációja mellett foglal állást.

A minden év április 20-án megrendezett nemzetközi Million Marijuana March keretében vitatkoznánk, amit idén is a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szervez Magyarországon. Helyszín a Bulinegyed egyik jellegzetes pontja, az erzsébetvárosi Madách tér.

Így reméljük, hogy nem csak EP-listavezetőként, hanem a Fidesz erzsébetvárosi alapszervezetének elnökeként és a kormánypárt bulibárójaként is eleget tesz kérésünknek

– zárták korántsem visszafogott, éles nyelvű meghívójukat a kutyák.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!