1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Balatonakarattyán és Balatonszemesen is távozik az eddigi fideszes polgármester asszony.

Nem indul újra a polgármesteri székért Balatonakarattyán Matolcsy Gyöngyi, Matolcsy György MNB-elnök volt felesége, derül ki a valasztas.hu oldalról. A településen három jelölt közül lehet választani, de egyikük sem Matolcsy Gyöngyi, aki 2019-ben a Fidesz színeiben 51 százalékkal nyert, mindössze 11 szavazattal kapott többet, mint riválisa. Most helyette az eddigi alpolgármester indul, Imrédy Szabolcs.

Azt lapunk írta meg tavaly szeptemberben, hogy tavaly június elején nyitotta meg kapuit az MNB Oktatási és Konferenciaközpontja éppen Balatonakarattyán, amely nem más, mint a jegybank új luxusnyaralója.

A NER-körökben szintén népszerű Balatonszemesen sem indul újra az eddigi fideszes polgármester, Németh Kornélné, helyette Iváncsics Zsolt a Fidesz jelöltje.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!