1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A köztársasági elnök meglátogatta az ALS-sel küzdő alkotmányjogászt. 

Otthonában látogatta meg a halálos beteg, eutanáziáért küzdő Karsai Dánielt a köztársasági elnök – erősítette meg a Magyar Hangnak az alkotmányjogász ápolója. Márkovics Ákos azt mondta, a több mint félórás beszélgetés Sulyok Tamással meghitt, jó hangulatú volt.

Az államfő arról biztosította Karsai Dánielt, hogy emberileg mellette áll, a kegyelmi jogkörről szóló kérvényét is mérlegelni fogja, és arról a közeljövőben írásos választ ad.

Dani nagyon örült a találkozásnak, megtisztelőnek tartotta, hogy az államfő otthonában látogatta meg, aki ráadásul egy régi ismerőse üdvözletét is átadta – tette hozzá Márkovics Ákos.

Az életvégi döntés jogáért küzdő alkotmányjogász nemrég kegyelmi kérvénnyel fordult Sulyok Tamáshoz, azt kérte az államfőtől, tegyen nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy kegyelemben részesíti azokat, akik segítenek a gyógyíthatatlan halálos betegségben szenvedők távozásában, hogy ne legyenek elviselhetetlen mértékű fizikai és mentális szenvedésnek kitéve.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!