1p

Zaporizzsja városában egy lakóházat ért orosz rakétatámadás vasárnap reggel.

Egy 50 éves férfi és 11 éves lánya meghalt, miután az orosz erők vasárnap kora délkelet-ukrajnai Zaporizzsja városában csapást mértek egy lakóházra - közölték a helyi hatóságok.

Az ukrán állami katasztrófavédelmi szolgálat arról is beszámolt, hogy egy 46 éves nőt, akit az áldozatok feleségeként és anyjaként írtak le, kihúztak a roncsok közül.

Anatolij Kurtev, a városi tanács titkára elmondta, hogy az éjszakai csapás során két rakéta lerombolt egy épületet és több tucat másikat megrongált. "Az átkozott orosz terroristák ismét megtámadták Zaporizzsját és ez emberéleteket követelt" - írta a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!