2011. július 12. 11:59

Rekordot döntött az idei első félévben az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) által a kelet-európai és az egykori szovjet térségben végrehajtott finanszírozási programok száma és értéke is - közölte kedden az átalakuló gazdaságok pénzügyi támogatására húsz éve létrehozott londoni bank.

Az EBRD londoni központjában ismertetett féléves beszámoló szerint az idei első hat hónapban a pénzintézet 161 programot finanszírozott a működési területéhez tartozó 29 országban, és összesen 3,5 milliárd eurót fektetett be a térségben. Mind a támogatott programok száma, mind a finanszírozási érték első félévi rekordnak számít a bank eddigi két évtizedes történetében, jelezve, hogy változatlanul milyen erős az igény az EBRD-finanszírozásra a térségben - hangsúlyozta ismertetőjében Varel Freeman, a bank amerikai alelnöke.

MTI

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!