1p

Az egészre több mint 5 milliárd forint közpénz ment el.

A nemzeti konzultációhoz kapcsolódó utókampányt két szakaszban, hathetes időtartamra tervezték. Ennek megfelelően a második szakasz az eredeti tervek szerint, július 15-én zárul - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Vagyis ennek értelmében az egyre több kritikában részesülő Soros-plakátok is eltűnnek az utcákról. A kormány azért tartotta fontosnak az egyértelmű eredmények széleskörű ismertetését, mert a konzultáció témáiban elhúzódó vitákra számít, mindenekelőtt a bevándorlás kérdésében. A konzultációt egyébként sikeresnek tekinti a kormány, mert részvételi rekordot és egyértelmű eredményt hozott: a magyarok nem hagyják, hogy nélkülük döntsenek róluk.

"Értjük, hogy Soros Györgynek és embereinek ez nem tetszik, de el kell fogadniuk, hogy akik a konzultációban részt vettek, azoknak meg Soros György politikája nem tetszik" - jegyezték meg.

Hozzátették ugyanakkor: a milliárdos tervei veszélyeztetik Magyarországot. 

via MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!