TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

20,2 milliárd dolláros 2011-es eredményről számolt be a Ford, amire 1998 óta nem volt példa a nagy amerikai autógyárnál. Árfolyama mégis 5 százalékos zuhanást mutat.

A Ford a tavalyi negyedik negyedévben - amely egyhuzamban már a 11. nyereséges három hónapja volt - 13,6 milliárd dollár profitot termelt, ami részvényenként 3,4 dollárt tesz ki. Egy évvel ezelőtt ugyanezek a mutatók 190 millió dollárt és 5 centet mutattak.

Ugyanakkor egyszeri tételek nélkül (12,4 milliárd késleltetett adózással összefüggő tétel) a negyedéves nyereség mindössze 20 cent volt, ami 20 százalékkal alacsonyabb, mint az elemzők által várt 25 cent. Éves szinten pedig az egyszeri tételek nélkül számolt nyereség mindössze 8,8 milliárd dollár lett, részvényenként 1,51 dollár. Elemzők ebben az esetben 1,99 dollárt vártak.

A Ford részvények ára a nyitás előtti kereskedésben 5,3 százalékos bukóban vannak, miközben tegnapi 19 százalékkal emelkedtek 2012-ben. A Ford tulajdonosai tavaly 36 százalékos értékcsökkenést voltak kénytelenek elszenvedni.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.