2016. szeptember 18. 15:46

Harmadára csökkenti az alkatrész-szállítás idejét a Samsung az orosz államvasutakkal kötött szerződés révén.

Harmadára csökkenti az alkatrész-szállítás idejét a Samsung közép-európai üzemeibe az orosz államvasutakkal kötött szerződés révén.

A dél-koreai cég azt közölte, hogy Vlagyivosztokból a transzszibériai vasútvonalon szállítja majd az alkatrészeket közép-európai gyáraiba. Az alkatrészek így az eddigi 50 helyett 14 nap alatt jutnak el a célállomásig.

A Samsung jelenleg Dél-Koreából, vagy Kínából a Szuezi-csatornán át Finnországig szállítja az alkatrészeket, és onnan viszi tovább Közép-Európába. A Samsung számításai szerint a szállítási költség mindkét útvonalon ugyanannyi.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.