2016. szeptember 18. 15:46

Harmadára csökkenti az alkatrész-szállítás idejét a Samsung az orosz államvasutakkal kötött szerződés révén.

Harmadára csökkenti az alkatrész-szállítás idejét a Samsung közép-európai üzemeibe az orosz államvasutakkal kötött szerződés révén.

A dél-koreai cég azt közölte, hogy Vlagyivosztokból a transzszibériai vasútvonalon szállítja majd az alkatrészeket közép-európai gyáraiba. Az alkatrészek így az eddigi 50 helyett 14 nap alatt jutnak el a célállomásig.

A Samsung jelenleg Dél-Koreából, vagy Kínából a Szuezi-csatornán át Finnországig szállítja az alkatrészeket, és onnan viszi tovább Közép-Európába. A Samsung számításai szerint a szállítási költség mindkét útvonalon ugyanannyi.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.