2016. szeptember 18. 15:46

Harmadára csökkenti az alkatrész-szállítás idejét a Samsung az orosz államvasutakkal kötött szerződés révén.

Harmadára csökkenti az alkatrész-szállítás idejét a Samsung közép-európai üzemeibe az orosz államvasutakkal kötött szerződés révén.

A dél-koreai cég azt közölte, hogy Vlagyivosztokból a transzszibériai vasútvonalon szállítja majd az alkatrészeket közép-európai gyáraiba. Az alkatrészek így az eddigi 50 helyett 14 nap alatt jutnak el a célállomásig.

A Samsung jelenleg Dél-Koreából, vagy Kínából a Szuezi-csatornán át Finnországig szállítja az alkatrészeket, és onnan viszi tovább Közép-Európába. A Samsung számításai szerint a szállítási költség mindkét útvonalon ugyanannyi.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.