TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Románia nem kért hitelkeretet a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF), az IMF küldöttsége csak az idei gazdasági kilátásokról tájékozódik Romániában, mondta a nemzetközi pénzintézet szóvivője csütörtökön.

Korábban európai uniós illetékesek azt mondták csütörtökön a Reuters hírügynökségnek, hogy az IMF-delegáció romániai látogatásával egy időben a román kormány tárgyalásokat kezdett az Európai Bizottsággal egy gazdaságsegítő kölcsön ügyében.

Az IMF szóvivője, David Hawley elmondta: az IMF küldöttsége jelenleg Romániában tartózkodik, azonban egyelőre csak a nemrég megvalósított fejlesztéseket és az ország ez évi kilátásait vitatják meg a román kormánnyal. A szóvivő hozzátette: semmilyen megkeresés nem érkezett a román féltől arra vonatkozóan, hogy kezdjenek tárgyalni készenléti hitelkeretről.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.