2012. július 20. 06:52

Több személyi változásról is döntött a miniszterelnök egyes nemzetközi pénzügyi intézményeknél - derül ki a Magyar Közlöny legutolsó számából.

A Nemzetközi Újjáépítési és Fejlesztési Bank (IBRD) kormányzótanácsában Pleschinger Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős államtitkára váltja Kármán Andrást a Magyarországot képviselő helyettes kormányzói poszton.

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) kormányzótanácsában Nyikos Györgyit a Magyarországot képviselő helyettes kormányzói tisztségéből a kormányfő felmenti és ezzel párhuzamosan Zsarnóci Csabát, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes államtitkárát nevezi ki a posztra.  Zsarnóci Csaba váltja Nátrán Rolandot is a Nemzeti Beruházásbiztosítási Ügynökség kormányzótanácsában a Magyarországot képviselő kormányzati tisztségben.

A nap folyamán az NGM cáfolja, hogy Pleschinger Gyula távozna az NGM-ből.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.