TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Novemberben tehettek elsőként hivatalos, államilag elismert vizsgát a kontrollerek Magyarországon. A következő megmérettetési lehetőségre már csak jövőre nyílik lehetőség, írja a Napi Gazdaság.

2004. májusában ismerték el hivatalosa a kontroller szakmát, megkülönböztetve a középfokú kontrolling-asszisztens és a felsőfokú kontroller tevékenységet. A szakképesítések megszerzése állami vizsgához kötött, melyre a Nemzeti Szakképzési Intézeten kívül az IFUA Horváth and Partners Kft. jogosult.

A vizsga két részből áll: egy előzetesen beadott és elbírált szakdolgozat megvédéséből, illetve a kihúzott szóbeli tételek megválaszolásából. Az IFUA ez év őszén szervezte az első vizsgát, a következőre 2006. március 16-17-én kerül sor, olvasható a Napi Gazdaságban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.