TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A tervezés egyre fontosabb szeletévé válik a gazdasági életnek. Ezt jelzi többek között a közelmúltban megrendezett, "Tervezés 2005" elnevezésű kontrolling konferencia sikere is, melyen több mint száz résztvevő hallgatta meg a neves szakértők előadásait.

Rendkívül izgalmas kérdés, hogy egy sportbeli eredményre koncentráló szervezetnél miként lehet a stabil létfeltételeket biztosítani, még ellentmondásos körülmények között is. Az ellentmondás ott ragadható meg, hogy a futballban a növekvő üzleti szempontok mellett
továbbra is jelentős az érzelmeken alapuló döntéshozatal. A nagy európai futballklubok tapasztalatai alapján úgy tűnik, a klubok tevékenységének kiszélesítése, az üzleti lehetőségek bevonása megoldást jelenthet ezeknek a szervezeteknek is.

Buda Szabolcs és Radó István előadásában a kontroller kommunikációjának szerepéről beszélt. Véleményük szerint ugyanis váltja az illető szakmai eredményét vállalati sikerré. Ezért nagy gondot kell fordítaniuk arra, hogy gondolataikat érthetően adják át, számaik meggyőző cselekvési programmá alakuljanak. Ehhez át kell gondolni, mikor alkalmazzon számokat, diagramokat, képeket és főleg: mit is akar ezekkel mondani.

A bemutatott példák azt voltak hivatottak bizonyítani, hogy ezt lehet jól csinálni, de igen könnyű elrontani. Ezért az előadó, a prezentáló felelős a következményekért is. Az előadók a közeljövőben e témákban részletes, a gyakorlatot támogató szemináriumokat fognak rendezni.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.