2012. augusztus 23. 12:22

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a 2012. augusztus 16-ára összehívott rendkívüli közgyűlésén többek között az új igazgatósági tagok megválasztásáról is döntött. Az igazgatóság tagjai közé került Dr. Kádár Gabriella, Barta Miklós, valamint Birkás Balázs, olvasható a cég közleményében.

Az igazgatóság újonnan megválasztott tagjai szakterületükön évek óta kiemelkedő munkát végeznek, a Társaságban jelenleg is vezető beosztásban dolgoznak, új funkciójukat pedig 2012. augusztus 16-ától töltik be.

Dr. Kádár Gabriella 2009 óta dolgozik a biztosítótársaságnál, 2012 januárja óta a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. értékesítési vezérigazgató-helyettesként a diverzifikált értékesítési hálózat – függő és független biztosításközvetítők - összefogásáért, koordinálásáért, eredményes működésének biztosításáért felel. Dr. Kádár Gabriella tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végezte, a diploma megszerzését, jogi szakvizsga letételét követően biztosítási szakjogász képesítést szerzett. Az ING cégcsoport különböző területein dolgozott 1994 és 2003 közötti időszakban, ügyvezető igazgatóként a nyugdíjpénztári, majd a munkavállalói juttatásokkal foglalkozó (Employee Benefit) területeket vezette. Ezt követően, 2003 és 2009 között a Deloitte Magyarország marketing és üzletfejlesztési igazgatója volt.

Szintén igazgatósági tag lett Barta Miklós, aki 2011 januárjában csatlakozott  a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-hez kontrolling igazgatóként, 2012-től pedig pénzügyi és kontrolling igazgatóként dolgozik a Társaságnál. Barta Miklós a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem aktuárius szakirányán szerzett közgazdász végzettséget. 2003-ban a KPMG Hungária Kft-nél helyezkedett el könyvvizsgáló asszisztensként, majd 2007-től könyvvizsgálati menedzseri feladatokat látott el. A magyar és külföldi biztosítók, pénzügyi vállalkozások könyvvizsgálatában egyaránt gyakorlattal rendelkezik, pénzügyi és számviteli tanácsadás nyújtásával foglalkozott mind magyar, mind nemzetközi társaságoknál. 2008-ban ACCA diplomát (az ACCA – Association of Chartered Certified Accountants – a világ vezető pénzügyi és számviteli szakembereit tömörítő szakmai szervezete), 2011-ben a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál okleveles könyvvizsgálói képesítést szerzett.

Birkás Balázs 2011 októberétől operációs vezérigazgató-helyettesként, 2012. májusától a CIG Pannónia Szolgáltató Központ vezetőjeként felügyeli a vállalatcsoporton belüli működési szinergiák minél hatékonyabb kihasználását, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. és a CIG Pannónia Általános Biztosító Zrt.  operációs tevékenységét. Birkás Balázs tanulmányai elvégzését követően karrierjét 1994-ben üzletkötőként kezdte meg az OTP-Garancia Biztosító Zrt-nél, majd megyei igazgatói és szolgáltatási vezérigazgató-helyettesi pozíciót töltött be egészen 2010-ig. Az utóbbi pozíciójában a biztosító társaság országos lefedettséggel rendelkező operációs központját felépítette, és 5 éven át sikeresen vezette. A cégcsoporthoz, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt-hez, adminisztratív és kárrendezési vezérigazgató-helyettesként csatlakozott.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.