<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Sok kútnál egyáltalán nincs gázolaj, de máshol is csak keveset lehet tankolni a Balaton környékén.

Az RTL Klub több olyan autóst is megszólaltatott, aki csak nagy nehézségek árán tudott a Balaton környékén gázolajat tankolni. Az országban sok helyen vannak üzemanyagellátási gondok, de a hétvégi megnövekedett kereslet különösen meglátszott a Balatonnál.

„Itt a múltkor a badacsonyi Mol-kúton olyan este 7-8 óra fele munka után megálltam tankolni és már nem igazán volt dízel üzemanyag. Tovább mentem Edericsre és ott még éppen tudtam tankolni, de az utánam következő autók már nem jutottak üzemanyaghoz és kígyózó sorok álltak még így is”

- mesélte egy autós.

„Szerettem volna én is tankolni a múltkor üzemanyagot, dízelt, de Tapolcán nem sikerült egyik Mol kúton sem. Aztán szerencsére a Shellnél még valamennyit lehetett kapni, de csak 10 litert lehetett egy kútoszlopról tankolni. Utána átjöttünk Badacsonyba, itt egyáltalán nem volt, majd délután hál' Istennek pótolták”

- oszt meg egy másik autós egy végül jól végződött történetet.

„Az, hogy a frekventált helyeken, például a Velencei-tónál, a Balatonnál vagy a Tisza-tó környékén most fokozódik a kereslet és ezzel gyorsabb ütemben fogy el a benzinkutak készlete, az teljesen általános jelenség"

– mondta az RTL Klubnak Bujdos Eszter, a holtankoljak.hu ügyvezetője, aki szerint az ellátási gondokon rövid távon csak a kormány által felszabadított stratégiai készletek enyhíthetnek.

Azonban az ITM az ezt firtató kérdésre azt válaszolta, hogy Magyarország üzemanyagellátása stabil, és a kormány nem határoz meg földrajzi elosztást a felszabadított készletek felhasználásával kapcsolatban.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.