<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

Vezető demokrata párti politikusok támogatásukról biztosították kedd este Joe Biden 3,5 billió dolláros infrastrukturális beruházási tervét.

Az amerikai szenátus demokrata párti vezetője, Chuck Schumer azt mondta: megállapodásra jutottak a csomagról. Előzőleg a költségvetési bizottság és a Fehér Ház képviselői két órán át tárgyaltak a részletekről, republikánusok nem voltak jelen - közölte a Reuters. A szenátus teljes demokrata párti csoportja később vitatja meg a témát, de nem várható nagyobb ellenkezés.

Kiemelt feladat az útépítés (fotó: illusztráció)Kiemelt feladat az útépítés (fotó: illusztráció)

Schumer hozzáfűzte: előzőleg minkét párt elfogadott egy 600 milliárd dolláros csomagot, így összességében 4,1 billió dollárra rúghat a program, ami már közelít a Biden elnök által kért összeghez. A kétpárti egyezség szerint azt a pénzt utak, hidak és más stratégiailag fontos infrastruktúra újraépítésére, valamint a szélessávú internethálózat bővítésére fordítják, különösen a vidéki, alulfejlett körzetekben.

Schumer szerint a most jóváhagyott 3,5 billió dollár jelentős részét az idősek egészségügyi ellátásának javítására akarják költeni. Egyebek mellett a fogászati, továbbá hallás-és a látásjavító szolgáltatásokról van szó. 

Biden elnök más mellett a vállalati adók növelésével kívánja fedezni a nagy beruházási költségeket. Ez a program a választási kampányában is hangsúlyos volt.
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.