1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A nyár óta próbálnak különböző módon segítséget kérni a magyar önkormányzatok az államtól a megnövekedett energiaköltségek miatt, ám rendre falakba ütköznek. Ezzel szemben a friss Magyar Közlöny szerint az egyházi intézmények kompenzációt kapnak.

Egy rövid kormányhatározat jelent meg a Magyar Közlöny csütörtök este megjelent számában, amely arról határozott, hogy a bevett egyházakat a közfeladataihoz kapcsolódó energiaár-növekedés miatt kompenzálják.

Az Orbán Viktor által jegyzet határozat szerint a bevett egyházak és belső egyházi jogi személyek általa fenntartott köznevelési, szakképzési, szociális és egészségügyi intézményre tekintettel az energiaár-növekedésből adódó többletkiadások kompenzációjaként a 2022. évben egyszeri kiegészítő támogatást kell biztosítani.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!