<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Elfogadta a XII. kerületi önkormányzat a brutális téli rezsiszigort.

"Az áramot az eddigieknél 12-szer drágábban, a gázt 11,5-ször drágábban tudja megvenni a XII. kerületi önkormányzat. Ez 2,5 milliárdos plusz kiadást jelent, miközben a költségvetés 15 milliárdos," mondta Pokorni Zoltán polgármester a XII. kerületi képviselő-testület ülésén, amelyen komoly megszorítócsomagot fogadtak el, írja a 444.hu.

A bölcsődéket és az óvodákat mindenáron nyitva tartják, ugyanakkor az óvodákban is legfeljebb 20-22 fok lesz, és novembertől emelkedik a bölcsődei gondozás díja is, a kerületben élőknél napi 1400 forintról 1700 forintra.

Januártól pedig három hónapra bezár a MOM Kulturális Központ, a Barabás-villa, a Jókai Klub, a Hegyvidék Galéria, a Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény, a Városmajori uszoda, a MOM Sportközpont, a Városmajori focipályákat pedig nem fedik majd be.

Szintén bezárják az idősek nappali ellátását végző gondozási központot a Normafánál, a Németvölgyi gondozási központ, valamint a kulturális Szalon viszont nyitva marad.

Az önkormányzati hivatalokban dolgozók csak heti három napot lesznek bent a hivatalban. Az önkormányzat a fűtési támogatás helyett rezsitámogatást vezet be (ennek összege 13 ezer forint lesz), 20 százalékkal növeli majd a közétkezési díjakat, de nem emeli az önkormányzati lakások bérleti díját, írja a 444.

 

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.