<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Továbbra sincs napirenden a 12 év feletti korosztálynál az online oktatás visszahozása, közölte az Emmi.

„Jelenleg az iskolák 1 százalékát - jellemzően egy-egy osztályt - érinti tanügyi intézkedés, arra a jelenlegi tanévben még nem volt példa, hogy egész iskolára nézve kellett volna intézkedést elrendelni”

- válaszolta a hvg.hu érdeklődésére az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A szájt azért fordult az Emmihez, mert személyes beszámolók ugyan vannak arról, hogy egyes iskolák milyen lépésekre kényszerülnek a Covid miatt, hivatalos közlés, statisztika azonban nem elérhető. A fenti tehát az első hivatalos közlés a témában.

Az Emmi azt is megírta a hvg.hu-nak, hogy ha egy intézményvezető megbetegedésről szerez tudomást, „az Intézkedési Tervnek megfelelően jár el, a tényt bejelenti”.

A lap érdeklődött arról is, hogy

  • az igazgatók elrendelhetnek-e kötelező maszkviselést
  • és hogy miért nem elképzelhető, hogy online oktatásra térjenek át a 12 évesnél idősebbek, ha a 60 százalékuk nincs beoltva?

Ezekre a minisztérium érdemben nem válaszolt, csak az oltások jelentőségét hangsúlyozta.

(hvg.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.