2019. szeptember 1. 11:23
mfor.hu

Mindeközben a jegyautomatáknál jelentős sorok alakulnak ki, mivel a 14 automata közül mindössze 4-nél lehet bármilyen fizetőeszközt használni. 

A Közlekedő Tömeg Facebook-oldalán osztotta meg a fotót, a pénztár ablakába kitett tájékoztatóról, mely szerint

"augusztus 30-tól szeptember 22-ig bezárnak a belföldi jegypénztárak 19:35-től másnap reggel 6-ig."

Mindez meglehetősen kellemetlen időszakban történik, a tanév kezdetekor, amikor sokan érkeznek a városba, vennének jegyet, vagy akár bérletet. A pénztárak bezárásának oka a Közlekedő Tömeg szerint, hogy egész egyszerűen nincs elég pénztáros.

Az oldal szerint szombat este emiatt 70-en álltak sorba a jegykiadó automatáknál. A 14 automatából azonban 5 egyáltalán nem működik, a maradék 9-ből ötnél pedig csak készpénzzel lehet fizetni. A MÁV mobilautója szintén zárva volt este a Nyugatinál. Emiatt 15-20 percbe is kerül, mire valaki hozzájutott a jegyéhez, ha valaki ennek hiányában szállna fel a vonatra, büntetésre számíthat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.