TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Mindeközben a jegyautomatáknál jelentős sorok alakulnak ki, mivel a 14 automata közül mindössze 4-nél lehet bármilyen fizetőeszközt használni. 

A Közlekedő Tömeg Facebook-oldalán osztotta meg a fotót, a pénztár ablakába kitett tájékoztatóról, mely szerint

"augusztus 30-tól szeptember 22-ig bezárnak a belföldi jegypénztárak 19:35-től másnap reggel 6-ig."

Mindez meglehetősen kellemetlen időszakban történik, a tanév kezdetekor, amikor sokan érkeznek a városba, vennének jegyet, vagy akár bérletet. A pénztárak bezárásának oka a Közlekedő Tömeg szerint, hogy egész egyszerűen nincs elég pénztáros.

Az oldal szerint szombat este emiatt 70-en álltak sorba a jegykiadó automatáknál. A 14 automatából azonban 5 egyáltalán nem működik, a maradék 9-ből ötnél pedig csak készpénzzel lehet fizetni. A MÁV mobilautója szintén zárva volt este a Nyugatinál. Emiatt 15-20 percbe is kerül, mire valaki hozzájutott a jegyéhez, ha valaki ennek hiányában szállna fel a vonatra, büntetésre számíthat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.