2p

Idén is több mint 50 pozícióban várja a frissdiplomások jelentkezését a regionális energetikai multi.

Május 31-éig lehet jelentkezni a Mol-csoport frissdiplomás programjára, a Growww-ra. Magyarországról, Lengyelországból, Horvátországból, Szlovákiából, Csehországból és Szlovéniából várják a jelentkezőket.

A nemzetközi karrierlehetőség mellett versenyképes juttatási csomagot kínálnak a tehetségeknek. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
A nemzetközi karrierlehetőség mellett versenyképes juttatási csomagot kínálnak a tehetségeknek. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A 12 hónapos program ideális lehetőség azoknak a pályakezdő fiataloknak, akik elvégezték az egyetemi alap vagy mester képzést, és szeretnék a karrierjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál elindítani - olvasható a cég által lapunkhoz eljutatott közleményből.

A Mol-csoport a szakmai fejlődés és a nemzetközi karrierlehetőség mellett versenyképes juttatási csomagot kínál a tehetségeknek. A program sikerét jól mutatja, hogy a Growwwerek 80 százaléka a Mol-csoportnál helyezkedik el az egyéves program befejezése után.

A Mol-csoport több mint 50 pozíciót kínál a műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken. A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a Mol-csoport 5 országban (Lengyelország, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia) működő leányvállalataihoz. Az egyéves program lehetőséget biztosít a fiatal tehetségeknek, hogy megismerkedjenek az energiaiparral, és részt vegyenek a Mol-csoport átalakításában. A Growwwerek beilleszkedését dedikált mentorok segítik, szakmai és személyes fejlődésükhöz pedig számos lehetőséget kínál a vállalat.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!