<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p


			
		
		


		
		

Bár sokan temetik az irodaházakat, nem mindenki van ezzel így. Ezért lehet, hogy egyre több szolgáltató bérli ki magának a földszintet. És csodák csodája: van köztük étterem is.

A járvány egy időre szinte mindenkit elsöpört az irodapiacon. De legalábbis nagy sebeket ejtett. Persze, főleg a bérbeadókon, akik egy ideig tétlenül nézték, amint nem jönnek a bérlők dolgozói, majd jönnek, de csak ritkábban, majd megint nem jönnek. Közben próbáltak alkudozni a nagy bérlő cégekkel, azok ugyanis teljesen átgondolták működésüket, és voltak, amelyek területet is visszaadtak a home office térnyerése miatt.

Egyre több irodaházi étteremben vannak ilyen elkülönített részek (fotó: pixabay.com)Egyre több irodaházi étteremben vannak ilyen elkülönített részek (fotó: pixabay.com)

Mostanra kissé rendeződni látszik a helyzet, jóval nagyobb az átoltottság, mint fél éve, és ha nem is minden ugyanolyan az irodai életben, mint volt a járvány előtt, de azért sokkal többen megfordulnak az irodaházakban. Márpedig ha megfordulnak, akkor általában meg is éheznek, és nem messzire akarnak elmenni egy gyors ebédre, hanem házon belül étkeznének. Ez jó hír az éttermi szolgáltatóknak, amelyek ugyancsak megszenvedték az elmúlt másfél-két évet.

A napokban jött hír szerint a Kantin étteremlánc a Soroksári úton épülő Millenium Gardensben és egy másik frekventált budapesti irodai desztinációban szintén építés alatt álló házban nyit majd újabb egységet. Más üzemeltetők ugyancsak örülhetnek, hiszen elég sok helyen valahogy túlélték a nehéz időszakot, sikerült visszacsalogatni a személyzet jelentős részét, így megint felpöröghet az éttermi biznisz.

Élénkülést látni más, nem éttermi szolgáltatóknál is. Főleg azoknál az irodaházaknál, amelyek jól megközelíthető helyen vannak, nem túl régiek és egy-egy ilyen egyéb szolgáltatónak az irodaház aljában bérelt helyisége az utcafrontra néz: erre már érdemes alapozni a saját forgalmukat.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Fizessen bankkártyájával

+1 Amennyiben megújuló havi csomagjaink közül választ, az első hónap csak 390 forint mindkét csomag esetében!

Regisztráció

Jelszó visszaállítás / jelszócsere

E-mailen elküldtük a jelszó visszaállításához szükséges információkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!Még nem regisztrált? Regisztráció itt

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.