<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nagy a baj a front legkeletibb csücskében, Putyin mégis békülékenyebb arcát mutatta az osztrák kancellárnak. A mai nap háborús hírei.

  • Továbbra is kritikus a helyzet Szeverodonyeck és Liszicsanszk térségében, ahol jelentős ukrán erőket fenyeget orosz bekerítés. A legutóbbi hírek szerint Szeverodonyecket már szinte teljesen körbezárták az orosz csapatok, és a front több szakaszán is folytatódott a lassú de módszeres, óriási tüzérségi támogatással zajló orosz előrenyomulás.
  • Moszkva Ukrajnát vádolja a béketárgyalások „befagyásáért”. Dimitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerint az ukránok állandóan „egymásnak ellentmondó” kijelentéseket tesznek, és ez „nem teszi lehetővé, hogy maradéktalanul megértsék, mit akar az ukrán fél”.
  • Egyelőre nem történt jelentős előrelépést a Törökország, valamint Svédország és Finnország között zajló tárgyalásokon sem, amelyeknek az a tétje, hogy Ankara áldását adja a két skandináv ország NATO-csatlakozásához. Egy török diplomata szerint az sem világos, mikor folytatódhatnak a megbeszélések.
  • Karl Nehammer osztrák kancellár telefonon egyeztetett Putyinnal, és azt közölte, az orosz elnök hajlandónak mutatkozott arra, hogy Ukrajnával fogolycseréről egyeztessen, illetve „pozitív jeleket adott arra vonatkozóan, hogy lehetővé tegye az ukrán áruk exportjának megoldását a fekete-tengeri tengeri kikötőkön keresztül”.
  • Az orosz előrejelzések szerint is nagyon keményen érinthetik a szankciók és a háború az orosz gazdaságot. Az orosz központi bank 18-23 százalékos inflációval, a pénzügyminisztérium pedig a GDP 8,8 és 12,4 százalék közötti visszaesésével számol.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.