2019. május 2. 21:01
mfor.hu

A református egyház érdekében újítják fel az ingatlant.

Új feladatot kapott Lázár János volt miniszter: kormánybiztosként felel a geszti Tisza-kastély felújítási munkálataiért, beleértve a melléképületeket, volt istállót és inaslakot, a Tisza-kriptát és a történeti kastélyparkot. A mezőhegyesi ménesbirtokért szintén kormánybiztosként felelő országgyűlési képviselő sorban kapja a feladatokat a miniszterelnöktől, hiszen a dohánypiac átalakítása és a dél-magyarországi vasút megújítása is hozzá tartozik már.

A kormányhatározat arról árulkodik, hogy csúszásban van a geszti Tisza-kastély felújítása. 2017-es hírek szerint ugyanis 2019-re el kellett volna készülni az uniós pénzből tervezett munkálatokkal, amelyet követően a Magyarországi Református Egyház veszi birtokba a létesítményt. Ezt egyébként maga Lázás János kezdeményezte pár évvel ezelőtt.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!