4p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az ismert felcsúti vállalkozó eddig csak társtulajdonos volt a celebek által is népszerűsített naphegyi étteremben, de március eleje óta már nem kell osztozkodnia.

Március 7-e óta már egyedüli tulajdonosa Mészáros Lőrinc a NER-körökben és a celebvilágban is kedvelt Oxygen Wellness Naphegy alsó szintjén található Sunhill Bistro nevű étteremnek - derül ki az Opten adatbázisából. Az ismert felcsúti vállalkozó tavaly júliusban alapított új céget Sunhill Bistro Kft. néven, amelynek anyacége a Fájdalom-ambulancia Kft. A mozgásszervi sérülések kezelésével foglalkozó cégben Mészáros Lőrinc 2020 decembere óta érdekelt, Magyarország leggazdagabb emberének pedig az a Magyar Mátyás a tulajdonostársa, aki egyébként a Diósgyőr FC Kft. többségi tulajdonosa.

Most már viszont nem a Fájdalom-ambulancia a tulajdonosa a Sunhill Bistro Kft.-nek, hanem a Talentis Group Zrt., amely viszont kizárólag Mészáros Lőrinc vállalkozása.

Alattunk a nyüzsgő Budapest, körülöttünk a Naphegy festői környezete. Mindkettőre páratlan kilátás nyílik teraszunkról, és ehhez hasonlóan igyekszünk kínálatunkkal is lenyűgözni vendégeinket. Szeretjük a várost, és szeretjük a gasztronómiát, ez köszön vissza nálunk minden apró részletben. Fine bisztró étlapunk, saját cukrászdánk, nemzetközi borválasztékunk biztosítja az egyedülálló exkluzivitást. Legyen szó egy gazdag reggeliről, egy fontos üzleti ebédről vagy egy hangulatos vacsoráról. Pazar környezetben egésznap várjuk a gasztroélményekre vágyókat

- szól az étterem bemutakozása, amely főleg pizzákban erős.

Egy sima Margarita pizza 3500 forintba kerül, de persze lehet tigrisrákot is enni 19 ezer forintért. A felcsúti üzletembernek vidéken már vannak éttermi érdekeltségei: a bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró, az óbaroki Szekér csárda és az alcsútdobozi Mészáros Pub & Pizzéria köthetők a nevéhez.

Mészáros Lőrinc - Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Mészáros Lőrinc - Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A naphegyi étteremben Papp János a chef, a konyhafőnök-helyettes pedig Tusor Viktor, a Séfek séfe egykori ezüstérmese, akik legutóbb március elején voltak a kormányközeli TV2 Mokka című műsorának vendégei Istenes László műsorvezetése mellett. Istenes pedig a felcsúti Puskás akadémia kommunikációs igazgatója is mellékesen. A Sunhill Facebook-oldalát átnézve a felcsúti focisták tavaly novemberben már jártak is a naphegyi étteremben, de olyan közismert magyar celebek is népszerűsítik Mészáros Lőrinc vállalkozását, mint Szabó Zsófia, Kiss Virág, Zimány Linda, Vasvári Vivien, Palácsik Lilla vagy Lékai-Kiss Ramóna.

A Naphegyen nem csak az étterem tartozik a felcsúti sikerember birodalmához, hanem maga az Oxygen Wellness is, hiszen Budapest egyik legexkluzívabb fitness-welness-komplexumában is résztulajdonos lett. A már említett Fájdalom-ambulancia Kft.-nek ugyanis minősített többsége van az OXYGEN NAPHEGY Szolgáltató Kft-ben. Üzemeltetője pedig eddig egy Clarement Investments Ltd. nevű, Cipruson bejegyzett társaság volt, a cégnek most is maradt részesedése a cégben.

Hamarosan Felcsúton is Mészáros Lőrinc éttermébe térhetnek be az éhes vendégek. Az rtl.hu írta arról idén februárban, hogy Felcsút 2020-ban „egyedi döntés” alapján kapott a kormányzati irányítás alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől (MTÜ) egy tó környezetének turisztikai célú fejlesztésére csaknem másfél milliárd forint közpénzt. Ez a turisztikai fejlesztés például egy Hattyú-hidat és egy mesterséges szigeten felépülő éttermet, valamint látványteraszt jelent. A kivitelezést a korábbi polgármester, Mészáros Lőrinc családi cége, a Fejér B.Á.L. Zrt nyerte el bruttó 1,1 milliárd forintért. Az étterem üzemeltetésre kiírt pályázatra egyetlen jelentkező volt: a Mészáros Gasztro Kft., Mészáros Lőrinc érdekeltsége.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!