<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A régió rendőrfőnöke szerint az autót, amelyben a filmes  is utazott, Irpen közelében támadták meg.
 

Andrij Nebytov, a kijevi régió rendőrfőnöke számolt be arról, hogy Brent Renaud, az 51 éves, Peabody és DuPont díjas videóriporter elhunyt, a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint lelőtték - írja a Guardian. 

Az első információk arról szóltak, hogy Renaud a New York Times megbízásából tartózkodott Ukrajnában, és az Andrij Nebytov által közzétett sajtóigazolványon is az amerikai lap akkreditációja szerepelt. Nem sokkal később azonban a New York Times megbízott felelős szerkesztője, Cliff Levy, Twitteren közzétett üzenetében megcáfolta mindezt, azt írva, hogy Brent Renaud egy korábban akkreditált sajtóigazolványt használt:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.