<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Független Benzinkutak Szövetsége által küldött közlemény szerint igen. 

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a független kis benzinkutak egységesen zárva tartanak pénteken és szombaton, ám a Független Benzinkutak Szövetsége ma délutáni rendkívüli közgyűlésén a tagság többsége amellett foglalt állást, hogy a szövetséget alkotó tagvállalatok, vállalkozások egyénileg döntik el, hogy augusztus 19-én és 20-án nyitva tartanak-e vagy bezárnak.

Mindenki maga dönthet. Fotó: PixabayMindenki maga dönthet. Fotó: Pixabay

Egyben kezdeményezik a MOL NyRt. ügyvezetésével a kapcsolatfelvételt a vidék jobb üzemanyag ellátása érdekében.

Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára mai sajtótájékoztatón azt mondta: a kormány 18,5 milliárd forintot különített el a kis benzinkutaknak, és a támogatási program lebonyolítója még ezen a héten megnyitja az igénylés lehetőségét, a pályázók már augusztusban hozzájuthatnak az újabb pénzhez.

 

 

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.