1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

Az eurót pénteken este hat óra előtt 392,42 forinton jegyezték a kora reggeli 392,93 forint után. A dollár jegyzése 367,21 forintra ment fel 366,49-ről, a svájci franké pedig 401,62-re 401,31 forintról. A hétfői kezdéshez képest a forint péntek esti jegyzésén 0,4 százalékkal áll erősebben az euróval, 0,7 százalékkal erősebben a dollárral és 1,1 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta a forint 2,4 százalékkal gyengült az euróval szemben, 5,7 százalékkal gyengült a dollárral szemben, és 2,6 százalékkal erősödött a svájci frank ellenében. (MTI)

További árfolyamokért kattintson a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalára! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!