1p

A kormánytagokat ezúttal is összetrombitálták szerdán.

Cikkünk írásakor arról még nincsen információ, hogy tart-e szokás szerint csütörtökön Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter; az viszont már biztos, hogy a szerdai kormányülés ezúttal sem maradt el. A miniszterelnök az adventi hangulatot fenyőfás emojikkal jelezve köszönt be:

A posztból kiderült, a kormány ülésezik, téma pedig feltehetőleg több is akad: az orosz-ukrán háború, a Rákosrendezőre tervezett mini Dubaj, az infláció, a CSOK, a szuverenitásvédelmi törvénytervezet, és persze az örök klasszikus, az uniós pénzek is előkerülhet ma.

Amit ígérhetünk olvasóinknak az az, hogyha tartanak Kormányinfót, élőben közvetítjük majd, addig pedig olvassák el cikkünket arról, hogy mégis mit tervez a kormány Rákosrendezőre:

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!