2018. május 16. 13:00

A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.

Egy hónap múlva, június 14-én rajtol a labdarúgó világbajnokság, melynek 2018-ban Oroszország ad otthont. Egy jól eltalált tippel a győztesre elég komoly pénzt lehet keresni. Mutatjuk, mennyit.

Brazília a legesélyesebb a fogadóirodáknál Brazília a legesélyesebb a fogadóirodáknál

Az ismertebb fogadóirodák ajánlatai alapján Brazília a legesélyesebb a győzelemre. Ha Neymarék megnyerik a döntőt, azért általában a megjátszott összeg négyszeresét kaszálhatja a szerencsejátékos, de van, ahol 5,5-szeres az odds. A brazilok első helyét tehát azoknak érdemes elsősorban megjátszaniuk, akik komoly téttel szállnak be a buliba, nem tízezrekkel gurigáznak (nem csak forintban).

A németekre sem adnak sokkal jobb ajánlatot az irodák, 5-5,7-szeres pénzt lehet nyerni Müllerék vb-győzelmével. Az oddsok alapján a spanyoloké a harmadik legesélyesebb csapat, aki rájuk fogadna, 5-ös és 7,5-es közötti oddsok közül válogathat. Egymillió forintnál ez már szépen hozhat...

Innentől kezd elfogadhatóvá válni a kínálat a kisebb tétekkel játszóknak is. A franciákra 6-7,5, az argentinokra már 9-11-es szorzóval lehet fogadni. A belgák végső sikere 10-12-szeres pénzt fizetne.

Az mfor munkatársának megítélése szerint hosszú évtizedek után ez a vb lehet az, ahol az angolok is villantani tudnak végre. Ehhez képest elég kis esélyt adnak nekik a fogadóirodák, ha a többi, valaha vb-t nyert országgal kezeljük őket egy csoportban: 14-től 18-ig terjednek az oddsok, sőt, van ahol a tét 20-szorosát nyeri a fogadó Kane és társai győzelme esetén. Ez már 100 ezer forint tétnél is szép összeget ígér.

Az angolok után a portugálok következnek az oddsok alapján összesített rangsorban, Ronaldo és társai sikere 22-25-szörös pénzt jelentene. Tekintettel arra, hogy Portugália legutóbb megnyerte a második számú legrangosabb tornát, a 2016-os Európa-bajnokságot, ez igen jó ajánlatnak vehető .

Csak a példa kedvéért említjük meg, hogy a lengyeleken akár 80-szoros összeget is zsebre lehet vágni, bár a jellemző odds a 40 és az 50. Dánia a betett pénz 80-100-szorosát hozná vissza.

Aki viszont igazán nagyot akar szakítani, annak Panamát vagy Szaúd-Arábiát kell megjátszania. Ha valamilyen csoda folytán bármelyik csapat elhódítaná a trófeát, akkor akár 2000-szeresen is megtérülhet a tétünk. Vagyis 100 ezer forintra 200 milliót is kereshetünk, illetve ennek megfelelő eurót vagy más pénznemben megállapított összeget. 

Eddig a külföldi irodák ajánlatát ismertettük, de nézzük meg, mit kínál a Szerencsejáték Zrt. A tippmixpro.hu oldalon is lehet fogadni a vb kimenetelére, a győztesre. Öt országra lehet fogadni és a szorzók szinte ugyanazok, mint amit a külföldi konkurensek ajánlanak. Brazília győzelme a legvalószínűbb a magyar üzemeltető szerint, Argentína sikere pedig a legkevésbé az. Ezek az ajánlatok:

Brazília: 5-ös odds

Németország: 5,5

Spanyolország: 7

Franciaország: 7,5

Argentína: 10